ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  12 ΝΟΕΜΒΡΗ

Απεργούμε  Αγωνιζόμαστε Διεκδικούμε
Οι εργαζόμενοι δεν θα μείνουν με  σταυρωμένα τα χέρια, απέναντι στο έγκλημα που συντελείται εις βάρος  τους. Η << Αριστερή >> συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατεδαφίζει και τα τελευταία εναπομείναντα δικαιώματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων των αγροτών. Διαπράττει το μεγαλύτερο έγκλημα των τελευταίων ετών. Σκοτώνει την ελπίδα  και τη υπερηφάνεια όλου του Ελληνικού Λαού. Οδηγεί τη νέα γενιά στη μετανάστευση.

Εξαπολύουν φοροεπιδρομή στο ήδη πενιχρό λαϊκό εισόδημα, ιδιωτικοποιούν ότι έχει απομείνει από τον εθνικό πλούτο απελευθερώνουν τους πλειστηριασμούς, παραδίνουν τη χώρα στα ντόπια και ξένα συμφέροντα.

Αφού άρπαξαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων με τα δομημένα ομόλογα και το χρηματιστήριο, αντί να ανακεφαλαιοποιήσουν τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως κάνουν συνεχώς με τις Τράπεζες φορτώνοντας τα βάρη στον Ελληνικό λαό, διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση, καταργούν αυτή τη μεγάλη κατάκτηση για τις νεότερες γενιές, πετσοκόβουν ξανά τις συντάξεις και τις αντικαθιστούν με επιδόματα φτώχειας.

Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Τα μέτρα δεν έχουν την έγκρισή μας. Δεν υπάρχει λαϊκή συναίνεση.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους  τους αγρότες τους συνταξιούχους και το σύνολο του ελληνικού λαού, να αποτρέψουμε την πλήρη κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης με πρώτο σταθμό την 24ωρη πανελλαδική γενική απεργία της 12ης Νοέμβρη.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.