ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Αθήνα,  5-9-2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
H Ομοσπονδία Μηχανικών και Θερμαστών Ελλάδος καλεί όλα τα Σωματεία μέλη της καθώς και όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους και ανέργους να συμμετέχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στο Άγαλμα του Βενιζέλου.
Ενώνουμε τη φωνή μας και δίνουμε δυναμικό παρόν για την άμεση κατάργηση των αντεργατικών μέτρων, της ληστρικής φορολογίας των εισοδημάτων, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της ψήφισης αντισυνταγματικών νόμων με αποτέλεσμα την φτώχεια, την ανεργία και τη λιτότητα.
Απαιτούμε ενωτικά και δυναμικά
 
·        Εργασία και όχι ανεργία.
·        Αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, προστασία του συνόλου των όρων εργασίας και την άμεση κατάργηση του προσδιορισμού του κατώτατου μισθού και ημερομισθίου από το Κράτος.
·        Μείωση των τιμών των αγαθών και όχι των μισθών και συντάξεων.
·        Επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και των συλλογικών διαπραγματεύσεων στο σύνολο των όρων εργασίας (μισθολογικών και θεσμικών).
·        Επαναφορά της ελεύθερης συνδικαλιστικής δράσης, άρση των επιστρατεύσεων καθώς και απαγόρευση της ανταπεργίας των εργοδοτών.
·        Αποτροπή των ιδιωτικοποιήσεων των Δημόσιων Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας.
·        Εφαρμογή των νόμων και του Συντάγματος.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δυναμικά θα συνεχίσουμε τον αγώνα για ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

 

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.